U sklopu projekta „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja” u kojem Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai sudjeluje kao jedan od partnera, pozivamo vas na prvi modularni trening Volonturizam – inovacija u zajednici! Razvoj kvalitetnih volonturističkih programa  koji će se održati:

od 22. do 24.2.2017. godine u Dubrovniku, u hotelu Lero.

Teme prvog treninga su volonterski menadžment i društveno poduzetništvo. Ovo je prvi od dva trodnevna treninga koji će biti provedeni tijekom projekta.

Ciljevi treninga su razviti/unaprijediti postojeće sposobnosti, vještine, znanje i stavove predstavnika organizatora volontiranja kako bi razvili i/ili unaprijedili volonturističke programe u svojim organizacijama te unaprijedili znanja o modelu društvenog poduzetništva, oblicima odgovornog poslovanja te mogućnostima koje takav model pruža u razvoju turističkih proizvoda.

Projekt “Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja” se provodi u sklopu EU prekograničnog IPA komponenta II, programa za Hrvatsku i Crnu Goru 2012-2013., s ciljem jačanja suradnje između javnog, profitnog i neprofitnog sektora putem razvoja volonturizma kao inovativnog i prepoznatljivog turističkog proizvoda u zajedničkom turističkom prostoru hrvatsko-crnogorskog prekograničnog područja.  Više o projektu pogledajte ovdje.

Napominjemo da su troškovi sudjelovanja (smještaj u hotelu te prehrana) pokriveni od strane organizatora, a troškovi putovanja se pokrivaju uz prethodnu najavu pod uvjetima koji su definirani od strane organizatora (troškovi putovanja pokrivaju se za korištenje javnog prijevoza u potpunosti i/ili osobnog vozila ukoliko putuju najmanje dva sudionika zajedno u visini troškova od 1.50 kn po kilometru uz obaveznu najavu organizatorima).

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u treningu, potrebno je ispuniti prijavnicu te je poslati e-mailom na dana@udruga-mi.hr ili faxom na broj 021/329-131, najkasnije do 15.veljače 2017. godine.