Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai poziva na edukaciju  članice udruge Feniks, Tanje Rončević, “Poteškoće u učenju u rizičnom socijalnom okruženju – Primjena i rad u praksi” koja će se održati u četvrtak  21. travnja u 17h u DURI, na adresi Branitelja Dubrovnika 15.

S ovim predavanjem zatvara se ciklus edukacije namijenjen volonterima uključenim u volonterski program poduke “Subota za učenje”. Edukacija je nastavak teorijskog predavanja Tanje Rončević, održanog 6.listopada 2015. na kojem su nazočili volonteri programa, ali i predstavnici stručnih službi dubrovačkih osnovnih škola. Drugo predavanje temeljit će se na iskustvima volontera u radu s djecom kojeg su stekli od početka svog volonterskog angažmana. Za potrebe što uspješnije primjene znanja, Tanja Rončević će ponuditi odgovore na niz pitanja volontera kompiliranih isključivo za ovu edukaciju.

Osim volontera, edukaciji mogu prisustvovati i ostali zainteresirani.

Za sve informacije obratite se koordinatorici volontera Sandri Dubravčević na mail ured.vcd@gmail.com ili na kontakt 095/825- 6883.

FV logo mali