Završno događanje ciklusa radionica Snaga je u kreativnosti održano je jučer, 29. listopada, od 10:00 do 13:00 sati ispred Sponze.

Riječi i predmeti proizašli iz zajedničkog rada sudionica uz vođenje Morane Depoli te Sanje Živković aplicirani su na ploče. Svaka ploča pokazuje rezultat iskustva pojedine sudionice s ciklusa radionica.

Riječ je o radionicama koje su bile namijenjene nezaposlenim ženama starijim od 45 godina, a odvijale su se tijekom mjeseca listopada. Kreativni dio, stvaranje predmeta, vodila je Morana Depoli, dok je Sanja Živković s kandidatkinjama radila na  osnaživanju, koristeći CH-Q metodu kojoj je cilj očvrsnuti osobu i osvijestiti njezine kvalitete.

Sve navedene aktivnosti odvijale su se u sklopu projekta Rodno ravnopravan utjecaj u lokalnim zajednicama koji provodi pet organizacija s područja Hrvatske, a među njima i Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai. Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, a sufinancira Grad Dubrovnik.