Udruga Bonsai započela je s provedbom projekta Uloži sebe, budi promjena koji će se provoditi od 1. listopada 2014. do 30. rujna 2015. godine.

Cilj projekta Uloži sebe, budi promjena je osnažiti mlade, visokoobrazovane osobe u potrazi za poslom, za uključivanje u zajednicu kroz njihovo pojedinačno osnaživanje, osvještavanje o potrebama u lokalnoj zajednici, otkrivanje vlastitih kvaliteta, stjecanje znanja i vještina te izradu zajedničkog projektnog prijedloga sudionika.

Projektne aktivnosti usmjerene su mladim osobama do 30.g koje traže posao, a stekle su jedan od stupnjeva visokog obrazovanja, a više o samom projektu i metodologiji rada možete pročitati ovdje.

Uloži sebe budi promjena - Bonsai

• Projektne aktivnosti su:
    – mapiranje zajednice u fokus grupi „Lokalna zajednica i mladi- prilike i neprilike“
    – trening „Osobno poduzetništvo“ po CHQ -metodi
    – radionica o kritičkom i analitičkom razmišljanju,
    – interaktivno predavanje„Civilno društvo- (ne) otkrivene mogućnosti za mlade“
    – radionica izrade projektnog prijedloga,
    – javno predstavljanje rezultata projekta
Ako ste zainteresirani za podizanje svojih profesionalnih i osobnih kapaciteta te stjecanje znanja i vještina iz spektra neformalnog obrazovanja, ovo je prilika za vas!
Više informacija i prijavnicu za sudjelovanje pronađite ovdje
Rok za prijavu je 19. prosinca 2014.godine.

kontakt: ured.vcd@gmail.com, mob: 0915455147

Projekt Uloži sebe, budi promjena provodi Udruga BONSAI kao nositelj projekta i Dubrovačka razvojna agencija (DURA) kao partner uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Logo-Bonsaidura - logo

mspm