Uskoro počinjemo!

Udruga BONSAI poziva sve zainteresirane na informiranje i predstavljanje projekta Uloži sebe budi promjena u ponedjeljak 12.1. u 17h u prostoru Poslijediplomskog središta Dubrovnik (Sveučilišta u Zagrebu), Don Frana Bulića 4.

Aktivnosti projekta polaznicima će pružiti vještine i alate za uspješniju profesionalnu budućnost, bolje pozicioniranje na tržištu rada i pri samozapošljavanju. Metodama grupnog i individualnog rada, putem interaktivnih izlaganja stručnjaka sa različitih profesionalnih polja te izradom zajedničkog projektnog prijedloga sudionici će imati priliku propitati i uobličiti u projekt vlastite želje, potrebe i ideje za budućnost.

Career Concept

Slika preuzeta s: www.open.edu

Projekt će predstaviti udruga Bonsai i suradnice izvoditeljice na projektu: Nikolina Zore ,Sanja Živković, Ivana Jašić, Anja Marković  i Andrea Novaković.

Otvoreni smo za vaša pitanja, prijave i sugestije koje možete poslati i na ured.vcd@gmail.com

Više informacija o projektu pronađite ovdje.

Projekt Uloži sebe, budi promjena provode Udruga BONSAI kao nositelj projekta i Dubrovačka razvojna agencija  (DURA) kao partner uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.