Udruga Bonsai svojim radom želi poticati samorazvoj, neformalno obrazovanje  i poticati cjeloživotno učenje naših sugrađana.

U tom smislu zadovoljstvo nam je najaviti ciklus radionica „Upoznajmo i usmjerimo naše potencijale“ koje će započeti u Dubrovniku, od 18. veljače, subota.

Motivacija

Svi smo mi posebni i jedinstveni.  Međutim u nekim fazama života kao da zaboravimo tko smo, što možemo i što želimo. Zanemarimo koliko se toga krije u nama i što sve možemo.

Znati naše potencijale, naše kvalitete i vještine  je jako važno  za upravljanje našim osobnim i profesionalnim životom.

Ako sebe spoznamo možemo svjesnije utjecati na našu sadašnjost i budućnost a ako ne, onda nama upravljaju drugi.

Radionice se temelje  na švicarskoj metodi planiranja karijere i vlastitih kompetencija  (na eng. Swiss qualification method ili skraćenica CH-Q).

Kroz vrlo zanimljive i kreativne radionice koje Vas potiču na razmišljanje o sebi i pisanje osobnog plana ćete:

 

  • poboljšati uvid u vlastite kvalitete, vrijednosti, vještine i interese;
  • više prihvaćati sebe, a manje kritizirati druge;
  • naučiti kako planirati vlastitu karijeru, a biti bolje povezan sa sobom i sa svojim samorazvojem i trenutnim mogućnostima;

 

Ciklus radionica će biti predstavljen na info susretu u petak 17. veljače 2017. u 17 sati kada ćete  postaviti sva pitanja  bez obaveza, a o lokaciji ćete biti obaviješteni nakon prijave.

Radionice se organiziraju za ograničen broj polaznika (maximalno 12 polaznika). Na info susretu će se odrediti dinamika održavanja radionica i prostor održavanja s obzirom na broj prijavljenih polaznika.

Ukoliko se prijavi više polaznika organizirat će se drugi ciklus radionica,

Prijave  su moguće na info susret kontaktom na e-mail adresu sanja.dubrovnik@gmail.com  ili telefonom: 091/4640640.

Sanja Živković, trenerica 3. razine CH-Q metode, jedna je od dvije trenerica CH-Q metode 3. razine u Republici Hrvatskoj s dugogodišnjim iskustvom u savjetovanju na području upravljanja ljudskih potencijala.